Vi har varit på dop!

Igår, lör, var vi bjudna på Tindras kompis Samuels dop i Värmdö kyrka. Det var ett jättefint dop och väldigt spännande att vara i kyrkan tyckte Tindra. Här kommer lite bilder från dopet:

30287-56

Här sitter Tindra alldeles själv bredvid pappa på kyrkbänken. Det var mycket och titta på, men till slut så ville Tindra leka. Vi upptäckte då att alla leksaker var glömda hemma så Tindra fick nöja sig med kamerafodralet. Å det gick ju lika bra det med!!!




Här är lite bilder på snyggingen Samuel, som blev så trött och somnade i kyrkan, på hela familjen Jones-Bentzer och gudfadern Peter och såklart på den jättefina tårtan. Tyvärr fick ju inte Tindra någon tårta. Hon fick banan istället och det var mums!!!!




Här sitter Tindra och myser med mig efter dopet. På den andra bilden busar hon med pappa, med bus menas att hon rev sönder hela duken tills vi hittade en slickepott och en träslev i köket som hon kunde greja med istället):

På lördag kväll var vi bjudna på middag hos Tindras kompis Felix och hans mamma och pappa. Det var skoj att busa med Felix tyckte Tindra. Fast hon är lite väl närgången och "skrämmer" killarna lite. Så Felix tyckte det var bäst att ha Tindra på armlängdsavstånd...............................

Söndagen har vi spenderat på följande sätt:

En lång och slapp förmiddag hemma. Sedan Ikea där Tindra fick nåt sorts glädjefnatt och bara skrattade hela tiden. Sedan storhandla på ica och efter det så har vi bara varit hemma och tagit det lungt. Ja, iallafall jag och Tindra. Robert han har spelat hockeybockey!!

Kommentarer
Postat av: Basilika

Tack för att vi fick se!
Vilken härlig tjej Tindra är och så duktigt hon sitter!!!
Ser ut som en fint dop.
Skoj att se Tindras fina föräldrar på bild också.:)
Kram Basilika

Postat av: Susanna m Oscar

hej på er
vad roligt att dopet blev så lyckat...underbar tårta!
Kul att se bilder på både mamsen och papsen.
Hon är ju jätteduktig på att sitta och lite kul med "närgågna" flickor oxå*fnissar*

kram Susanna

2006-01-16 @ 11:18:04
URL: http://snus.blogg.se
Postat av: Buscilla

*Mums* Vilken tårta! Undrar just om jag ska baka något...*funderar*. Fast vi har ju lyxat med chokladpraliner idag :-)
Kram!

2006-01-20 @ 19:45:06
URL: http://buscillas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback