Veckan som gått...

Ja nu var det ett tag sen jag uppdaterade vad som har hänt med lilla Tindra så här kommer nu lite bilder från veckan som gått!!!! (eller är det kanske t om veckOR:)

30287-183

Förra helgen bodde vår älsklings kille Martin hos oss!!! Då hann vi med att göra en massa skoj, vi bowlade, var i lekparken, spelade tv-spel, var och badade på Eriksdalsbadet och åt en MASSA onyttig mat, usch:)
Tindra gillar Martin massor och vill bara var med honom HELA tiden!!!

30287-184

Att spela tv-spel var nog det som var roligast enligt Martin, men det är inte alltför lätt med en JÄTTEnyfiken Tindra som hela tiden vill ha allt det som Martin har!!

30287-185

Å så har favorit kompisen Samuel varit på besök!!! Tindra är såååå förtjust i Samuel och vill gärna vara nära honom hela tiden, vilket inte alltid uppskattas av unge herr Samuel!!

30287-186

En och en annan puss kan hon nog ändå stjäla fröken Tindra, å denna gången var Samuel också med på noterna om än något skeptisk........

30287-187

Jag och Maria var på en föreäsning på kvällen och då passade Erik och Robert på att gå till lekparken med busungarna. Då fick dom prova de stora barnens gunga och det var ju hur kul som helst!!!

I torsdags var jag och Tindra hemma hos Maria & Erik för att vara barnvakt åt Samuel när Maria och Erik skulle på möte.

30287-188

Sen så har vi varit hos Susanne, Martin och Albin på föräldragruppsfika. Då lyckades vi faktiskt att få alla barnen att sitta stilla tillsammans en kort stund så vi hann fota dem tillsammans. Å det är inte lätt det inte:)

Från vänster: Melvin, Tindra, Adam, Felix, Albin och Benny skymtar bakom Albin!!!



30287-189

Tindra passade på att prova Albins lära-gå -vagn. Hennes favortisysselsättning just nu är att stå eller att sitta i vagnen och extra roligt blir det ju förstås om någon kör henne!!!

Å på kvällen så var vi barnvakt åt Felix igen för hans mamma och pappa fick lov att greja lite mer med sitt husköp. Å då började Felix också att gå precis som Tindra!!!!

Men det allra viktigaste som har hänt under veckan är förstås att Tindra går mer och mer!!! Hon är så duktig och man ser hur hon bara bestämmer sig för att "nu skall jag gå", vingligt är det men framsteg gör hon!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Lo i Oxford

Heja Tindra - vad duktig hon är! Snart går hon, och då blir det ni som får springa efter :-)

Postat av: Phio

Duktig tjej! De där gåvagnarna är verkligen toppen, konstigt nog är de roliga även för en treåring... Inte att gå med förstås, men att lasta och frakta med. T.ex. frakta lillasyster i*s*! Kram och tack för titten!

2006-05-26 @ 22:25:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback