Den senaste tiden!

Ja vad har vi nu hunnit med sedan sist. Jo vi har varit i Mora en helg. Där hade vi det lungt och skönt, bara hade det mysigt med frukost på Kaffestugan och pizza på Merals:) Nästan ingen av våra släktingar var hemma, men vi träffade iallafall gammelmormor Margit, gammelfarmor Julia och såklart familjen Åkerblom!! Deras hund Frans tyckte Tindra var super läskig, men hon vågade tillslut iallafall klappa honom lite försiktigt. Fast bara om han ej tittade på henne:)

I mora hittade vi lite gammla leksaker som jag haft när jag var lite, så vi tog med en liten spis till Tindra eftersom hon älskar att "laga mat" och "duka". Sen hittade vi även en sköldpadda med hjul som man kan åka utomhus på. Å gissa om den blev populär!!!!

image444

Tindra tycker det är jätteskoj att åka på denna och hon älskar verkligen att vara ute!!

I helgen som var så flög vi till Oslo för att hälsa på Farfar och Gerd. Tindra var som vanligt jätteduktig på flyget och hon lärde sig även att säga flygplan. Hon blev superglad att träffa Farfar och jag tror nog att han blev minst lika glad för att träffa henne och höra henne säga "Farfar"!

Det blev en lung helg i Norge. På lördagen träffade vi Gerds barn och barnbar inne i Oslo. Vi gick i en park (som jag glömt namnet på) där det fanns en massa skulpturer av människor. Å så fanns det även en stor lekplats för barnen.
 Tindra och Farfar vid en skulptur.

Sen middag med hela gänget och Tindra fick leka och busa med de andra barnen!
      

På första bilden busar och hoppar Tindra och Öyvind i sängen, på den andra så leker Tindra och Aurora med kastrullerna!

På söndagen tog vi det lungt..... väldigt lungt vi höll tom med på att missa flyget hem för det var ingen av oss som tänkte på att ställa om klockan:) Men det gick bra och vi kom hem som vi skulle.

Just nu så är mamman i familjen sjukskriven.... trött och ont i magen. Så två veckor skall jag vara hemma och vila upp mig. Tindra är på förskolan och busar med kompisarna som vanligt på dagarna och vi njuter av att våren är på väg!

Till påsken så åker vi till Flötningen som vanligt, fast det blir en kortare visit än vad vi brukar. Men oj vad vi längtar och håller tummarna för att det finns snö kvar när vi kommer!!


Kommentarer
Postat av: Mormor

Tittade just på korten som du har satt in, det var så roligt att Tindra tyckte om sköldpaddan som ni hade när ni var små, ni älskade också. Tindra har fått så långt hår hon är så söt,ge henne en kram från mormor,ha det bra.

2007-04-02 @ 14:54:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback