Estland tur och retur

Förra helgen åkte vi på kryssning. Robert var i Estland och jobbade så jag och Tindra åkte båten till Tallin själva på fredagen. Det var mysigt men kändes lite konstigt att vara ute och resa bara jag och Tindra. Först när vi kom till hytten tyckte Tindra att det var lite läskigt och ville åka hem, men det gick snart över.



Tindra åt en bulle och läste en Nalle Puh tidning innan vi gick för att utforska båten. Vi hittade ett lekrum med bla ett bollhav som Tindra tyckte var väldigt roligt. Tyvärr var våran middag i fastfooden på båten förskräcklig, men vi tröstade oss med godis från "den stora godisaffären" som Tindra uttryckte det.



Sen lekte Tindra med vatten inne i hytten en lång stund innan vi la oss i sängen för att titta på Idol.



På lördag morgon åt jag och Tindra frukost i buffén, Tindra njöt och åt tre smörgåsar, frukt och drack äppeljuice. Vi mötte sedan upp Robert och åkte runt lite i Tallinn. Bla så var vi på julmarkanden i Gamla stan. Det var oerhört kallt, men ändå mysigt.



På lördagkvällen då båten begav sig mot Stockholm  igen åt vi julbord i buffén och lyssnade på en trubadur. Vi hade mysigt hela helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback