Hugo uppdatering

Nästa vecka blir Hugo 6 månader och vi förstår ingenting, vart tar tiden vägen???
Vi åker till Mora nästa vecka för Hugo ska döpas i Mora kyrka lör 7 aug och det ser vi verkligen fram emot!
Annars så är Hugo en oerhört lättsam kille, han är sååå glad och nöjd och hänger med oss på allt. Utvecklas massor gör han också, jag tycker han lär sig nya saker hela tiden. Från att vid tre månaders ålder ligga stilla och börja greppa lite saker så är han nu mkt rörlig. Så fort man lägger honom på rygg så vänder han sig till mage, så ligger han nästan hela tiden och leker med sina saker. Han gillar att banka med sina saker i bordet eller golvet, helst ska det låta väldigt mkt :) Han har börjat att sitta i vanlig stol och jag tror att han tycker det är kul att kunna sitta med oss andra vid bordet!
Vi började med smakportioner då Hugo var nästan 5 mån, han har nu provat en massa potatis och grönsakspurér, lite frukt och gröt. Gröten är den stora favoriten och igår bytte vi ut ett amningsmål helt och hållet mot en portion gröt vilket fungerade utmärkt.
Vi har haft lite problem med sömnen, Hugo har inte sovit en enda hel natt sen han föddes. Han vaknar ofta, vill sova bredvid och så vill han äta minst en gång varje natt. Det har varit svårt att bryta detta mönster då vi har varit på resande fot hela sommaren och bott väldigt trångt. Men nu är vi hemma och i förrgår natt bestämde jag att nu måste vi få slut på detta och få mer sömn! Hugo var superarg, men det ordnade sig iallafall så han somnade om och tro det eller ej men i natt har Hugo för första gången sovit HELA natten! En gång fick jag stoppa i nappen! Kl 06.45 vaknade han och åt, somnade om igen och sover än ( kl 8.30) SÅ SKÖNT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback