Tindra uppdatering

Våran fina Tindra är 5 år (!) och en väldigt fin tjej på alla sätt och vis! Hon är enormt kunskpassökande och ställer TUSEN frågor varje dag. Hon vill lära sig om allt  och älskar när man berättar saker för henne. Hon säger ofta saker som t ex "Mamma kan du berätta om hur det var förr i tiden" el "Mamma kan du berätta om Samer", små saker som hon hör eller ser ger upphov till alla dessa frågor och kunskapssökande. Hon har ett enormt språk och säger ofta saker så man häpnar, både bra och dåliga ;) Hon har alltid svar på tal och är enormt bra på att förhandla och argumentera (ofta väldigt bra, men inte alltid lätt att handskas med för oss föräldrar;)
Hon har ett himla humör, envis som synden och busig som få! Lika väl som hon kan vara superglad kan det slå om hur fort som helst och hon blir superarg istället, då stampar hon foten i golvet och tittar på oss med arg blick.
Oerhört kärleksfull är hon, ger oss kramar och vill gärna vara nära; på hennes villkor, för självständigheten blir viktigare  och viktigare och hon vill gärna kunna allting själv, provar gärna och är så oerhört duktig på så många saker!
I sommar har hon lärt sig cykla utan stödhjul och hon älskar verkligen att cykla! Hon ramlar och slår sig, blir arg, men cyklar alltid vidare!
Simma vill hon gärna kunna utan armpuffar så vi har övat lite i poolen, men simskola skulle nog passa Tindra under hösten!
Djur faschineras hon av, fast hon också kan tycka att dom är lite läskiga. Hon vill ha en massa egna djur (häst, hund, får) och hon vill bo på landet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback