Babysimpremiär!!!



Idag 1 november har Tindra och mamma Katarina börjat på babysim. Vi gick dit tillsammans med kompisen Melvin och hans mamma Anette. Här sitter de fint och väntar medan mammorna byter om. Tindra vill gärna smaka lite på Melvin och Melvin skriker högt av förtjusning!!!



Ombytt och redo att hoppa i badet. Snygg i den fina badblöjan som är obligatorisk för alla små.



Fick ligga i en vagga och vänta medan mamma duschade av sig. Barnen behövde inte duscha innan badet. När mamma duschat klart var det dax att gå in och få en genomgång av läraren Elin innan vi hoppade i bassängen. Där inne var det 40 grader varmt i luften och 34 grader i vattnet så vi behövde iallafall inte frysa.  Tindra tyckte att det var härligt att bada så länge hon slapp ligga på rygg, det är det värsta hon vet. Det är tom bättre att få vatten över huvudet:)



Efter badet var Tindra och Melvin jättetrötta. Tindra somnade direkt hon fick lägga sig i vagnen och sedan sov hon 2 timmar utan ett enda knyst!!!
Ser fram emot nästa gång!!!


Kommentarer
Postat av: Petra m Viggo & Malte

Så kul med babysim! Det skulle jag oxå vilja.. men tiden räcker inte.. Fina bider! :)

Postat av: Buscilla

Har också haft ambitionen att gå på babysim, men det blir liksom aldrig av. Som tur är har vi ju badkar, så det får duga tillsvidare ;-)
Vilka härliga bilder.
Kram Buscilla

2005-11-02 @ 09:32:09
URL: http://buscillas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback