Helgen

30287-8

Såhär  har Tindras helg varit:

I lördags var vi hemma och tog det lugnt väldigt länge. Sedan åkte vi för att uträtta lite ärenden- bilen är värsta sömnmedlet för Tindra och så fort vi åker så somnar hon. Vi var i stinsen och bytte ett par badbyxor som Tindra skall ha när hon börjar på babysim på tisdag! Spännande skall det bli!!
På kvällen var vi bjudna på middag hos Sofie och Tobbe. Tindra var på strålande humör, somnade nån timme där, men vaknade vid halvtiotiden. Då åkte vi hem, Tindra åt och sedan gick vi och la oss. Tindra fick somna med mamma och pappa i sängen, MYSIGT!!

Idag söndag sov Tindra till 8.00 (vintertid), vi myste i sängen ett tag å läste tidningen:) Åkte sedan till mamma Katarinas jobb där vi hämtade en tripp trapp stol till Tindra. Sedan fika hos mammas collega Christin. När vi åkte därifrån somnade Tindra och sov genom Babyland, Fredells (köpte färg till stolen) och en lägenhetsvisning.
Var hemma och tog det lugnt på eftermiddagen, fick lite potatispuré idag igen. Lyckades svälja ner lite grann iallafall. Tog ett bad med mamma, det är jätteskoj och somnade sedan gott vid halv åtta tiden!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback