Från veckan som gått!!

Den här veckan som gått så har det såklart och som alltid hänt en massa saker med vårt lilla busfrö!! Så här kommer nu lite bilder från veckan som gått!!!

30287-144

Ok, ser ni nu alla riktigt bra?!! En närbild av Tindras ena framtand. På bilden syns inte den andra, men jag upptäckte idag att den faktiskt också har kommit fram!! Imponerande va? 4 tänder på mindre än en månad!!!
Farfar, du kollar väl noga nu???

30287-145

När vi var i Mora hittade jag denna fantastiskt fina klänning som passar Tindra som handen i handsken!!! Brunt och rosa är ju sååååå fint!!!!



När Tindra sover då sover hon verkligen skönt, men för säkerhets skull är det nog bäst att hålla i sig i spjälorna, man vet aldrig vem som får för sig att lyfta iväg en liten prinsessa:)



Inne i garderoben kan man hitta MYCKET roliga saker!!!

30287-149

Nu när våren äntligen är här så går vi ofta till parken för att gunga, gå omkring med vagnen eller undersöka hinken och spaden eller varför inte äta lite sand:)

30287-15130287-150

I torsdag var vi hos Sofie och Adam på föräldragruppsfika. Det var mycket trevligt, framför allt när majskrokarna kom fram på bordet (observera!!!det är inte samma sak som ostbågar.) Då stod barnen på rad och åt och åt!! Gott var det!!! På övre bilden ser ni Tindra med David och på nedre bilden är Albin också med.

30287-15330287-152

Mellan Tindra och Adam är det nog lite kärlek för de fick lov att brottas lite med varandra varje gång som de kom nära varandra! Tur att mamma Sofie kunde gå emellan och assistera lite så att vi slapp bulor och blåmärken:)

Kommentarer
Postat av: Elisabeth med *Vendela* och Vilda

Härliga bilder! Oj, 4 tänder på en månad! Där ligger Vilda i lä.
Kram/Elisabeth

Postat av: Lo i Oxford

Japp, tanden syns riktigt bra! :-)

Tindra ar sa sot i sin bruna klanning.

2006-05-01 @ 16:00:57
URL: http://lo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback