Senaste tiden!!

Oj vad tiden går när man jobbar! Bloggen är inte alls lika uppdaterad som förut....... men här kommer lite nytt "stoff"!!!

Tindra busar som bara den hela dagarna med pappa, hon har blivit en riktig buse som har en enorm vilja och ett J-LA humör..........

Förra lördagen var vi hos Tindras kompis Felix på grillmiddag. Det var en riktig höjdare och Tindra tyckte att det var superskoj att träffa sin kompis igen efter sommaren!!!

30287-308

Pussas är mysigt tycker Tindra!!!!!

Sedan har Tindras kompis Samuel fyllt ett år och vi var såklart med på kalaset!!! Samuel fick en liten barnsoffa för två som Tindra gillade massor, och hon skulle absolut ha Samuel sittandes bredvid sig i soffan!

30287-309

Här står Estelle och Tindra och väntar med spänd förväntan på att Samuel skall öppna det STORA paketet!!

Annars så har det inte hänt så mycket, i helgen har vi tagit det lugnt och bara haft mysigt! På tisdag skall Tindra och Robert få besök av personalen som skall arbeta på Tindras förskola! Spännande skall det bli!! Hon skall börja den 31 augusti på Förskolan Solrosen!!!

Kommentarer
Postat av: Mormor

Hej tack för kortet det var jättefint, Tindra har blivit så stor jag måste få träffa er snart så hon inte glömmer bort mig. Vad hon är ljus i håret men hon är väldigt lik sin pappa, hon är alltid glad verkar vara mycket bus i henne. Puss och kram MORMOR

2006-09-01 @ 12:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback