Allt å lite till....

Ännu en vecka är över och detta har verkligen varit en händelserik vecka för vår lilla tjej.

I tisdag var vi på babysim som vanligt. En undervattensfotograf var där och tog bilder och Tindra var så klart på strålande humör!!! Hoppas på några riktigt fina bilder på vår lilla delfin!! Efteråt var hon såååå trött och sov från kl 13 till kl 17, fyra timmar!!!! Wow!!!

I onsdag var vi och hälsade på mitt jobb. Det tycker Tindra alltid är lika skoj, det finns ju så många barn som underhåller henne och passar upp med leksaker (fast inte de privata för hon "äter ju på allt")

Torsdag var fika med "föräldragruppendag" som vanligt. Tindra tycker att livet är härligt när det är en massa barn omkring henne.

Fredagen började med att vi var på öppna förskolan på söder. Där ålade Tindra omkring och snodde leksaker från de andra barnen och försökte pussa dem. Inte alltid lika uppskattat......
Sedan åkte vi hem, Tindra sov en stund, åt lunch och sedan lekte vi till Robert kom hem. Dagen avlutades med en smarrig middag (lammrostbiff, potatis och ärtor) och ett härligt bad. Så nu sover lilla ängel sött i sin säng.

Utöver detta så har Tindra börjat att klappa händerna massor, hon "pratar" hela tiden (dada, tata), hon försöker att resa sig upp mot vardagsrumsbordet och idag tog hon sina första små  krypsteg. Så nu är det inte långt kvar innan hon kryper omkring överallt!!!

Härligt!!!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Basilika

Låter som en härlig händelserik vecka.:) Och vilken smarrig middag.
Dessutom är ju Tindra jätteduktig.
Kram Basilika


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback