Helgens aktiviteter

30287-64

När Tindra varit sjuk så har hon inte orkat att leka så mycket, men i fredags så sjönk febern och Tindra ville sitta på golvet och leka en stund. Sen när hon blev trött lutade hon sig bekvämt tillbaka för att vila lite;)




I lördags var Tindra ganska så pigg så vi åkte ut till Starrhammar till Kia, Mats och Martin för att äta lunch, Morakorv med potatis och ägg. Å, såklart klimp och korv till Martin:) Det var jättetrevligt och Tindra var pigg och glad. Martin tog sig en tur på sina nya längdskidor när vi skulle åka hem och Robert och Tindra inspekterade de nya stugorna som byggs på gården. På vägen hem stannade vi och storhandlade. Sedan var vi hemma och hade mysigt resten av kvällen.


30287-6830287-67

Söndag morgon var det provsmakning av leverpastejsmörgås för Tindra. Hon tyckte nog att det var mest skoj att pilla på smörgåsen och ha sönder den i tusenbitar. Ja, några små bitar slank nog ner i magen också.....




Sedan var det dags för söndagsbruch med föräldragruppen på Enskede Wärdshus. Det var jättetrevligt att träffa alla barnen, mammor och pappor. Tindra passade på att busa lite med Felix. De hade precis likadana nyckelknippor, men ville såklart leka med samma.
Några kändisar hann vi också med att se, Gry Forsell och Sara Sommerfeld var också där. Tindra var dock inte ett dugg imponerad av dem, men desto mer inponerad var nog pappa Robert:)


30287-71

Tindra ligger i hård krypningsträning. Hon kämpar och kämpar, men det är inget som man bara lär sig över en natt. Lite frustrerande är det dock att bara komma bakåt:)





Kommentarer
Postat av: Mormor

Det är väldigt trevligt med Tindras blogg,det känns som jag är med henne varje dag man ser hur hon växer och är glad jämt hon är så söt ge henne en kram från mig.Hälsningar mormor. Ha det så bra.

2006-01-30 @ 12:19:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback