Hemma igen!

Så efter tre veckor på resande fot är vi nu hemma igen! Tindra tyckte nog att det var skönt att komma hem igen och få leka med sina saker och sova i sin säng!

30287-29030287-289

När vi var i Mora var vi i lekparken "Vita Björn" och lekte flera gånger. Det tyckte Tindra var skoj, gungbrädan var en riktig höjdare och hon ville aldrig gå av:)

30287-291

Att sitta fram vid ratten och köra bil har blivit en ny favortisyssla för Tindra, så fort hon ser en öppen bildörr går hon dit och skall klättra in, och allra helst så ville hon köra morfars saab när vi var i Mora!

30287-292

Lördagen den 15 juli var vi på lillkusinen Jacobs dop i Fagersta! Det var ett jättefint dop och lilla Jacob var så duktig i kyrkan! Här är han med mamma och gudmor.

30287-293

Sedan packade vi bilen och åkte vidare mot fjällen, nämligen Flötningen! Där var vi en vecka och det var en underbar vecka för Tindra. Hon gick ut direkt efter frukost varje morgon och så har hon lekt HELA dagarna. Vi har knappt sett skymten av henne. En massa barn och andra släktingar som kunde passa upp på henne och leka med henne så blev det inte tråkigt en enda stund!


30287-294

Tindras tremänning Frida är 11 år och hon tog hand om Tindra och lekte med henne jättemycket!!! En utmärkt  " nanny" :) som Tindra hade superskoj med!!!!!!

30287-296

Här leker Tindra med tremänningen Jerry. Jerry tyckte nog att Tindra var lite väl bufflig och burdus, så det blev bara lek om mamma och pappa fanns nära till hands:)

30287-298

Fast en puss kan man iallafall sno åt sig ibland!!!!

30287-297

De första dagarna i Flötningen var kalla, endast TRE grader på natten, men sedan blev det toppenväder och vi kunde bada i "Badsandvika", vi tog även en badtur till Idre Fjäll!!

30287-295

Största händelsen under veckan i Flötningen var ändå att vi fått en egen liten stuga att sova i när vi är där!!! Den är inte stor, men vi har ändå en liten, liten egen stuga!!!!!

Semester i Mora

Vi är sedan en vecka tillbaka på semester i Mora och då finns inte mycket tid till att uppdatera bloggen:)
Vi har inte gjort så mycket mer än att hjälpa morfar (som är skadad) med att tömma hans hus som han har sålt. Tindra leker mycket ute på gräsmattan medan vi andra packar och bär och så har vi fikat varje dag på "Kaffestugan"!!!

Regnat har det också gjort, så Tindra passade på att prova sina nya fina regnkläder!!!

30287-288

Återkommer med en uppdatering när det hänt mer roliga saker!!!


Bröllop I Norge!!!!!

Vi har varit på Bröllop i Norge i helgen!! Tindras Farfar och Gerd har gift sig!!!!! Det var en jättefin vigsel och en väldigt mysig helg!!! Så tack till Tommy och Gerd för att vi fick dela denna speciella stund med er!!!!!!

30287-283

Brudparet Gerd & Tommy!!!

     

Vi åkte på torsdag eftermiddag och stannade efter vägen för att bo en natt på hotell! Det var långt att åka men Tindra var så duktig! Så när vi checkat in på hotellet gick vi ut på en stor gräsmatta utanför  så att Tindra skulle få röra på sig lite. Det blev en tidig kväll för oss och morgonen efter började Tindra dagen med att läsa tidningen:)
Vi duschade och förberedde oss på att åka vidare mot Norge och det stundande bröllopet!

30287-281

Framme och hela familjen förevigas för en gångs skulle tillsammans på bild!!!!Alla samlade, intar lite att äta innan vigseln.

30287-282

Vigseln skedde utomhus i en underbar natur och med strålande solsken!! Väldigt vackert!!!

30287-285

Gerd och hennes barn Terje och Mona, Tommy och Robert!!!

30287-286

Tindra fördrev helgen med att gå och gå och gå, hon har säkert gått många mil:)

30287-287

Nygifta!!!!! Skålar i champagne!!!!