Hemma igen!

Så efter tre veckor på resande fot är vi nu hemma igen! Tindra tyckte nog att det var skönt att komma hem igen och få leka med sina saker och sova i sin säng!

30287-29030287-289

När vi var i Mora var vi i lekparken "Vita Björn" och lekte flera gånger. Det tyckte Tindra var skoj, gungbrädan var en riktig höjdare och hon ville aldrig gå av:)

30287-291

Att sitta fram vid ratten och köra bil har blivit en ny favortisyssla för Tindra, så fort hon ser en öppen bildörr går hon dit och skall klättra in, och allra helst så ville hon köra morfars saab när vi var i Mora!

30287-292

Lördagen den 15 juli var vi på lillkusinen Jacobs dop i Fagersta! Det var ett jättefint dop och lilla Jacob var så duktig i kyrkan! Här är han med mamma och gudmor.

30287-293

Sedan packade vi bilen och åkte vidare mot fjällen, nämligen Flötningen! Där var vi en vecka och det var en underbar vecka för Tindra. Hon gick ut direkt efter frukost varje morgon och så har hon lekt HELA dagarna. Vi har knappt sett skymten av henne. En massa barn och andra släktingar som kunde passa upp på henne och leka med henne så blev det inte tråkigt en enda stund!


30287-294

Tindras tremänning Frida är 11 år och hon tog hand om Tindra och lekte med henne jättemycket!!! En utmärkt  " nanny" :) som Tindra hade superskoj med!!!!!!

30287-296

Här leker Tindra med tremänningen Jerry. Jerry tyckte nog att Tindra var lite väl bufflig och burdus, så det blev bara lek om mamma och pappa fanns nära till hands:)

30287-298

Fast en puss kan man iallafall sno åt sig ibland!!!!

30287-297

De första dagarna i Flötningen var kalla, endast TRE grader på natten, men sedan blev det toppenväder och vi kunde bada i "Badsandvika", vi tog även en badtur till Idre Fjäll!!

30287-295

Största händelsen under veckan i Flötningen var ändå att vi fått en egen liten stuga att sova i när vi är där!!! Den är inte stor, men vi har ändå en liten, liten egen stuga!!!!!

Kommentarer
Postat av: LoX

Vad ni har rest runt! Vilken söt liten stuga ni har fått.

Välkomna tillbaka till blogg- världen :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback