Blodpudding är bra för håret..... har jag hört!

Tindra vill allt som oftare äta själv, vilket hon är jätteduktig på. Fast man kan ju inte vara så säker på att all mat hamnar där den ska, men men hon lär ju sig!!!

Idag åt hon blodpudding och ärtor, vilket är en ny favorit. Hon avslutade måltiden med att smeta lite i håret, å kolla såååååååå vacker hon blev!!!!!


30287-122

Vårsnygg!!

Så var det äntligen dax för lite nya och snygga vårkläder till Tindra. Hon har fått en brun jacka i en anorackmodell, en randig mössa och så har hon fått sina första skor!!!!! Fast de är vinterskor som hon skall ha när vi är i fjällen, men man måste ju provgå dem innan!!

Kolla in vår snygga vår tjej!!!!

30287-12130287-120

Badrumstokig!!!

Inget är så spännande som vårt badrum, tycker Tindra! Så fort hon får chansen så smiter hon in dit och gör en massa bus.......:)

30287-117

Man kan ju stå och hålla sig stadigt i badkaret.......


30287-118

........å man kan hitta roliga saker att bita på under badkaret.......


30287-119

... å till slut kan man kasta ut alla saker som man hittar i badrumsvagnen på golvet:)
Tänk vad ett badrum kan roa!!!!!!

Norgeresa och magsjuka.....

Ja så har vi då varit i Oslo och hälsat på Tindras farfar och Gerd. Tindra fick flyga för första gången och det gick hur bra som helst, det var mer jobbigt att behöva sitta stilla för henne tror jag:)
Tyvärr så fick Tindra magsjuka på lördagen och har mest sovit hela helgen......... Här kommer ändå lite bilder från vår Oslohelg!!!

30287-108

I väntan på flyget på Arlanda, alltid lika gó och glá!!!!


30287-109

Jättespännande att titta ut genom fönstret!!!!!Pianospel och lek med farfar på fredagkvällen när Tindra fortfarande var pigg och frisk.

30287-112

Hos farfar och Gerd kunde man sitta i fönstret och titta ut på alla bilar som körde förbi. Det tyckte Tindra var en riktigt höjdare!!!
På promenad i Oslo!!!


30287-114

På söndagen när vi satt och åt lunch så tittade tindra ut genom fönstret hela tiden och pratade. Då upptäckte vi att det utanför stod en staty i form av ett barn där ute så vi gick för att titta på den. Fast då tyckte Tindra att det blev lite läskigt.......


30287-115

Sen så var det dax att åka hem igen. Här sitter Tindra i pappas knä på flyplatesen med sin nya docka som hon fick av Farfar. Tack!!!!!!
Hemma igen!!! En trött liten tjej i bilen..... Men duktig var hon, trots magsjuka......

9 månader

Så här stor är Tindra nu:

9950 gram

73 cm!!!!!

Nya racern!!!!

Vi har köpt en ny vagn till Tindra, en paraplysylky som inte tar så mycket plats!!! Så här fin är den:

30287-107

Å härlig att sitta i också!!!!!!


Lite nya bilder!!!!

Har ju inte lagt in bilder på ett tag så här kommer lite balndade bilder!!!!!!

30287-104

Här är en riktig skoterbild på Tindra och Robert, de sitter ut på Härjesätern och myser på skotern!!!

30287-105

Så, äntligen bildbevisen på vår krypande lilla ängel!!!!! Duktig va?????


30287-106


Å dra sig upp till stående, det kan hon också. Hon blir såååååå himla glad och stolt över sig själv när hon gör det!!!! Vår duktiga lilla tjej, som håller oss sysselsatta HELA dagarna!!!!

HON KRYPER!!!!!

Äntligen så har det lossnat!!! Nu kryper vår lilla ängel!!!

I måndags så bara började hon att krypa helt plötsligt, hon har ju kört med apstilen en tid men inte kommit någonstans med den. Nu kan hon både gå i apstilen och krypa så nu är hon ÖVERALLT i hela lägenheten!!!

Å som pricken över i:et så har hon kommit på att man kan resa sig upp mot saker också, men då måste man vara JÄTTESTARK och ha ett superbra tag å det är inte alltid så lätt. Rätt som det är så lyckas hon, och då blir hon såååååå lycklig!!!!

Varje dag när Robert kommer hem från jobbet så blir hon jätteglad och kryper ut för att möta honom i hallen!! Så gullig!!!!

Det känns som att hon tagit ett jättekliv i utvecklingen den senaste veckan. Hon pratar en massa, säger ofta "hööö" när någon säger hej till henne (även i telefonen), hon dansar, klappar händerna och vinkar!!!

Å vart har vår lilla bebis tagit vägen? :)

Bildbevis kommer..........