Sjuk....

30287-342

I fredags kväll blev Tindra sjuk. Värsta förkylningen och hög feber.... Idag mår hon en aning bättre, har ingen feber, men förkylningen är inte rolig. Hon hostar och är så täppt i näsan att hon inte kan sova....

Så vi är hemma, jag och Tindra och tar det lungt.

På begäran.. Önskelista

Och här är lite saker som jag kan tänka mig att Tindra skulle vilja ha i julklapp:


-Kläder stl: 92 ev stl 86 på byxor (gärna jeans), strumpor stl 22-24

- Pussel

- Böcker ( te x Alfons Åberg, Barbapappa, Bu & Bä eller böckerna om Emilia)

- Dvd-filmer (Nalle Puh, Greta Gris eller liknande)

- Rit-och målarsaker (papper, färg, kritor, tuschpennor, vattenfärg)

- Bob/snowracer

- Cd-skivor (Tindra älskar att sjunga och göra rörelser till musik!!!)

- Kapplastavar eller liknande byggstavar

- Duplo (som lego fast lite större)

- Docka (ännu en favorit)

I helgen

har vi haft det riktigt lungt och skönt, inte gjort nåt särskilt. I fredags var vi alla supertrött och somnade väldigt tidigt (Robert å Tindra 19.30!!!).

På lördagsmorgonen åkte vi för att storhandla och titta på lite nya möbler!! Sen åt vi lunch och Tindra skulle sova som hon alltid gör efter lunch, men icke sa nicke. Det ville Tindra INTE! DEt har aldrig hänt förut att hon inte velat sova efter lunch, så vi stod där som frågetecken och förstod ingenting. Trött var hon vår lilla tjej, men hon blev bara arg då vi försökte få henne att somna. Så till slut, vid typ halv två, satte vi oss i bilen och efter ungefär 15 sek så sov hon!

På eftermiddagen gick vi ut och lekte en stund i höstrusket för att sedan gå in och äta tacos!! Det gillar Tindra och hon vet precis hur man lägger grönsaker och köttfärs i skalet:)

Idag, söndag, har vi varit på simhallen och badat. Superkul!!! Nu sover Tindra sött, idag var det inga problem att soman efter lunchen och hon har sovit snart 2 timmar!!!:)

I veckan skall jag och Tindra vara alldeles själva för Robert skall ut och resa, gissa om han kommer att längta hem:)

ÅÅÅÅ vad härligt

det är att måla med fingerfärg i badkaret!!!!!

30287-341

Fin va???!!!!!!

Förra helgen...

så hade vi besök av Maria, Erik och Samuel. De sov över hos oss och som vanligt tyckte Tindra att det var superskoj!!!!

30287-339

Här tittar barnen på "Mora Träsk" på morgonkvisten.

30287-340

Samuel hade lite svårt att sova i sin resesäng så de tog in vagnen och den tyckte Tindra att det var skoj att leka med på morgonen när hon vaknade.

Vi skall flytta!!!

Vi har äntligen haft turen på vår sida i alla dessa budgivningar!! Så nu har vi köpt oss en trea på 70 kvm i ett radhusområde i Sollentuna!!!! Ett jättehärligt, populärt och barnvänligt område (det finns t om en utomhuspool!!). Så första december går flyttlasset till Sollentuna!
 
Så här kommer två smakprovsbilder:

30287-337

Nyrenoverade köket!!!

30287-338

Tindras blivande rum med loftsäng!!!

Mora

Vi var i Mora i helgen som var. Som vanligt så träffade vi en massa människor, vi träffade Morfar, Gammelmormor, Farmor, Faster, Kusin Jacob, Moster Bea, Henkan och Fam. "Åkerblom". Tindra tyckte att det var superskoj att ha en massa människor omkring sig hela tiden.

30287-334

Tindra tycker mycket om att träffa sin "lillkusin" Jacob. Här sitter de tillsammans i soffan.

30287-336

Tindra är ju en riktig pussgurka och här får Jacob känna prov på hennes fantastiska pussar, fast om han tycker att de är såååå fantastiska vet jag inte riktigt:)

Tindras favorit...

30287-333


Just nu är Tindras favorit sysselsättning att göra allt som vi gör. Så om vi lagar mat så skall hon naturligtvis också laga mat. Här hjälper hon till med kasslern! Hon är iallafall en väldigt duktig provsmakare:)

Lilla lilla stumpan!!

Det händer mycket saker hela tiden just nu för vår lilla tjej. Hon går på förskolan varje dag och tycker oftast att det är väldigt roligt, men denna vecka som var, var inte lika skoj som den brukar. Två av pedagogerna var sjuka och alltså var det bara en ordinarie personal där. Det gillade Tindra inte alls så i onsdags fick Robert hämta henne vid 11-tiden och så fick hon vara med på Roberts jobb och röja. Å det var ju skoj!!

På fredagar är Tindra och Robert lediga, då går de på babysim tillsammans. Tindra tycker att det är en riktig höjdare, men i fredags var inte det heller skoj, hon ville inte göra några övningar alls. Hon verkar ha haft en liten tvärsemot vecka:)

I helgen så har vi inte gjort så mycket. Tindra har varit lite febrig så vi har mest tagit det lungt och varit hemma. En liten tur till Ikea och gått på några visningar har vi iallafall hunnit med.

Hon lär sig en massa nya saker hela tiden och hon älskar att härma oss och göra det vi gör. Hon är en hejjare på att tvätta, städa och diska. Vatten är en stor favorit- att bada, diska, plaska och för att inte tala om att dricka vatten, det är mums!!!

Hon är en sån härlig och glad tjej som har en enormt stark egen vilja och ett ibland hemskt humör.... Hon hatar när hon måste sluta med sådant som hon tycker är roligt, men det kan hon lika gärna snabbt glömma igen om vi hittar på nåt annat skoj!!!