Lilla lilla stumpan!!

Det händer mycket saker hela tiden just nu för vår lilla tjej. Hon går på förskolan varje dag och tycker oftast att det är väldigt roligt, men denna vecka som var, var inte lika skoj som den brukar. Två av pedagogerna var sjuka och alltså var det bara en ordinarie personal där. Det gillade Tindra inte alls så i onsdags fick Robert hämta henne vid 11-tiden och så fick hon vara med på Roberts jobb och röja. Å det var ju skoj!!

På fredagar är Tindra och Robert lediga, då går de på babysim tillsammans. Tindra tycker att det är en riktig höjdare, men i fredags var inte det heller skoj, hon ville inte göra några övningar alls. Hon verkar ha haft en liten tvärsemot vecka:)

I helgen så har vi inte gjort så mycket. Tindra har varit lite febrig så vi har mest tagit det lungt och varit hemma. En liten tur till Ikea och gått på några visningar har vi iallafall hunnit med.

Hon lär sig en massa nya saker hela tiden och hon älskar att härma oss och göra det vi gör. Hon är en hejjare på att tvätta, städa och diska. Vatten är en stor favorit- att bada, diska, plaska och för att inte tala om att dricka vatten, det är mums!!!

Hon är en sån härlig och glad tjej som har en enormt stark egen vilja och ett ibland hemskt humör.... Hon hatar när hon måste sluta med sådant som hon tycker är roligt, men det kan hon lika gärna snabbt glömma igen om vi hittar på nåt annat skoj!!!

Kommentarer
Postat av: aggiornare

Stupore! Amo questo luogo!:))))))) http://www.usate348.org/aggiornare

2007-02-19 @ 01:48:15
Postat av: virgilio

Great site! Good luck to it's owner! http://www.bovso.org/virgilio

2007-02-23 @ 02:09:44
Postat av: cavalli

pagine piuttosto informative, piacevoli =) http://www.flryanair.org/cavalli

2007-02-24 @ 23:25:35
Postat av: Treno

..Rather helpful information you have here. Grazie! http://www.trenitalia.275mb.com

2007-03-07 @ 17:25:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback