Länge sen.....

Oj oj oj vad tiden går.... Bloggen har inte blivit uppdaterad på JÄTTE länge..... Så är det när man har en hårt arbetande mamma och så har vi haft lite datastrul, men nu är det åtgärdat. Så här kommer nu en uppdatering från den senaste tiden!

30287-310

Tindra har varit på ett ställe som heter "Barnadiset" med Robert, Erik och Samuel. Det är en gammal industrilokal på 1000 kvm som är inredd till ett stort lekrum för barn!! Allt är mjukt och det finns en liten hörna för de allra minsta. Här testar Tindra bollhavet. SKOJ!! Det här var ett höjdar ställe så idag lördag så åkte vi dit tillsammans hela familjen och lekte! KUL!!

30287-311

Tindras favoritsovställning!!!! Sötnos!!!!



Lekparken är något av det bästa Tindra vet så där tillbringar vi mycket tid. Hon åker rutschkana, gungar, gräver, klättrar och har superskoj!!!

30287-315

Tindra har nu gått 7 dagar på Förskolan Solrosen och hon trivs som fisken i vattnet!! Hon leker och har skoj och Robert kan lämna henne utan att hon blir ledsen, hon vinkar och springer sedan för att leka! Nu är det en vecka kvar på inskolningen så på måndag skall hon träna på att äta och sova där. Spännande!! Så efter den veckan skall Robert börja jobba och Tindra kommer att gå på förskolan hela dagarna och ha skoj!!!!

30287-316

I Tindras barngrupp går det 9 st pojkar och 3 st flickor. Tindra har blivit väldigt förtjust i en av de andra flickorna och kramas väldigt mycket med henne!

30287-317

Här testar Tindra förskolans rutschkana!!

30287-318

Tindra tycker att det är sååååå skoj när vi träffar Maria, Erik och Samuel! Hon kramas massor med Samuel och här försöker hon tom att bära honom:) Tokfia!!

30287-319

Hon har verkligen växt mycket under sommaren Tindra. Hon har blivit sååå stor och hon förstår sååå mycket. Hon är också väldigt bra på att visa vad hon vill. Hon kommer ofta och hämtar oss för att vi skall hjälpa henne med olika saker. Hennes nya passion är att göra allt som vi gör, om vi bäddar- vill hon bädda, om vi tvättar- vill hon tvätta och om vi diskar- vill hon diska.  Favoriten är nog att diska, hon kan stå där hur länge som helst och diska och hon blir alltid lika arg när hon måste sluta...... Hon har verkligen en stark egen vilja och om hon gör nåt som är superskoj såååå vill hon aldrig sluta med det.

30287-320

Så eftersom Tindra gillar att göra allting precis som oss så har Robert köpt en egen fåtölj till Tindra. En precis likadan som vi har fast en minimodell. Så nu kan hon sitta precis som oss!!!

Jag hoppas att jag snart kommer att uppdatera bloggen igen!!!!

Kommentarer
Postat av: farfar och Gerd

Det var bra att det kom nya kort på Tindra. Så vi får se hur hon växer. Det är så bra med bloggen tycker vi, så vi kan följa med på Tindras vardag. Så vi hoppas att en hårt jobbande mamma orkar det.Ser fram till nästa helg när ni kommer på besök. Kram från oss till er alla.

2006-09-09 @ 22:34:09
Postat av: Mormor

Det var skojigt att du har hunnit med att sätta in lite mera kort på Tindra hon har blivit så stor och är jättesöt hoppas få träffa er snart men ni har ju fullt upp tur att bloggen finns så man kan följa med och se hur hon utvecklas. Kram till er alla från mormor.

2006-09-11 @ 15:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback