Saker Tindra tycker om att göra!

Alla har ju sina favoritsysselsättningar och så även Tindra. Här kommer lite bilder på när Tindra gör saker hon tycker om!

30287-579  30287-580
Förut tyckte Tindra att dammsugaren var något läskig när den lät, men nu hjälper Tindra gärna till att städa. Hon torkar, plockar och dammsuger gärna:)

30287-582  30287-583
Dockor eller bäbisar som de också kallas av Tindra är den absolut bästa leksaken tillsammans med böcker. Hon tar hand om dockorna som om de vore hennes egna barn, matar dem, klär dem, byter blöja och läser för dem. Denna bok "Den stora bulldosern" gillar hon massor liksom böckerna om "Barbapappa", Astrid Lindgren böcker, prinsessböcker och böckerna om "Emilia".

30287-581

Tindra är supersocial och ÄLSKAR då vi har besök hemma hos oss. Hon sitter gärna länge vid bordet, äter, pratar och umgås! Här är min arbetskamrater på middag hos oss!

30287-584

Tindra har också upptäckt
www.youtube på internet. Där har vi sökt på Astrid Lindgren och hittat videoklipp från olika tvgalor där de har haft medleyn med hennes låtar. Tindra sitter mycket koncentrerad och njuter av dessa om och om och om igen:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback