Sjuk... igen

30287-429


Först var det magsjuka och på måndag eftermiddag fick Tindra hög feber och en väldig förkylning...... Hon har fortfarande hög feber, är rosslig, snorig, hostig och har tungt att andas. Så vi kommer att vara hemma hela denna vecka jag och Tindra. Så får vi hoppas att hon är kryare till helgen när planen är att åka till Mora.

Uppdatering!!

Oj vad tiden går. Nu var det verkligen alldeles för längesedan som jag skrev nåt här på bloggen. Men tiden liksom bara springer iväg och har man en busig 1, 5åring hemma så är det inte alltid så lätt att hinna med:)

Här kommer iallafall en liten uppdatering av vad som hänt de senaste veckorna!!

Tindra blir bara större och större, hon lär sig nya saker i ett supertempo och allra mest så är det språket som utvecklas just nu. Det känns som att hon lär sig ett nytt ord varje dag, det senaste som hon lärde sig i helgen var "MORA". Sen går hon runt och säger nåt som låter som "HONEY" men vi har inte en aning om vad det betyder. Det verkar vara ett viktigt ord iallafall för det används flitigt!!

Sovit borta har Tindra gjort igen. Helgen den 17-18 feb skulle jag och Robert åka till Mora på Peters 40- årsfest. Planen var att Maria, Erik och Samuel skulle bo här med Tindra då. Men på morgonen ringer de och talar om att Samuel fått 40 graders feber.... Så då ringer vi till Kia, Mats och Martin som är på Starrhammar och så får Tindra åka till dem.
Där får Tindra en riktigt lantlig helg. Hon bär ved, tvättar bil, bakar, badar bastu och matar fåren (en nära döden upplevelse för Tindra , enligt Mats:) ) Medans jag och Robert har superskoj på Peters fest!!!!! Tack för att ni finns där för oss och för Tindra!!!!!

Nu i helgen har Tindra varit sjuk......magsjuk. Hon kräktes hela natten mellan fredag och lördag, å det var inte skoj, men hon var så duktig Tindra. Idag så är hon fortfarande lite krasslig, hon hostar endel och jag är inte heller helt bra, så vi är hemma och vilar oss idag.

Tindra är ju väldigt tjejig i sitt sätt att vara, gillar dockor, "fika" osv. Hon gillar även att prova kläder, så häromdagen då jag köpt nya kläder till henne blev hon superglad och provade och snurrade för oss! Hon växer ju också i ett rasande tempo nu, så nya kläder måste inhandlas på löpnade band..... så då är det väl tur att hon gillar kläder!!!

Håret har också växt mycket på Tindra, så nu kan hon faktiskt ha en liten tofs på huvudet!! Här får ni själva se!!!!

30287-428

Sjuk...

har Tindra blivit. Så idag är jag hemma från jobbet för att vara med henne. Hon har lite feber, är förkyld och en antydan till ögoninfektion.

Men tänk vad länge hon hållit sig frisk nu, inte en enda sjukdag sen innan jul. Vi får hoppas att hon snart är frisk igen och inte kommer att vara sjuk så mycket som hon var i höstas *håller tummarna*.

Nya ord!!

Tindra hon pratar som aldrig förr!! Hon har ständigt något att berätta för oss, men det är inte alltid så lätt att förstå vad hon säger eller menar. Några nya ord har iallafall dykt upp och förhoppningsvis kanske det släpper mera snart så att hon kan göra sig förstådd!!!

Hon kan iallafall säga:

Hej
Hej då
Mamma
Pappa
Oj
Wow
Katt
Hallå

Och de senaste orden är:

Gurka
Samuel
Jag ha (när hon vill ha nåt)

Som vanligt så är vi superstolta över hennes framsteg!!!

Tänk vad spännande

det kan vara med en navel:) Å då framför allt att försöka stoppa in lite "ludd" i den:)

Tokiga lilla Tindra!!!

30287-42430287-423

Vårt vardagsrum

Ser ut såhär:Nästa helg kommer vår nya soffa, så då kommer det att se annorlunda ut!