Vår kristihimmelfärdshelg!!

Så var vi lång lediga och bestämde oss för att åka till stugan i Fjällen där resten av släkten skulle befinna sig. Vi åkte efter lunch på onsdagen, stannde i Falun för att handla, äta middag och träffa Moster Bea. Långt var det till Flötningen denna gång och det kändes som att vi aldrig kom fram. Tindra var super duktig hela resan, som tur var hade vi Mora träsk och Emil som underhållning. Halv tio på kvällen var vi framme, så då var det bara att lägga sig och sova. Vi fick äntligen inviga vår egen lilla stuga och sova i den!!!

30287-47430287-473

På torsdagen var det fint väder om än något blåsigt. Tindra som älskar att vara ute, var förstås superglad och nöjd hela dagen. Hon lekte mycket med Frida som vanligt, men även endel med Filip och Felix. Morfar och Robert de hämtade ved, kapade och klyvde hela dagen.

30287-475

Tindra ville såklart vara med på vattenpausen som Morfar och pappa hade. "Meja Atten" sa hon ofta, för bubbelvatten tycker hon är smaskigt:)

På fredagen åkte vi en vända till Norge för att handla lite (viktiga saker så som "pöscha", pops och champagnebrus). Sen var det åter lek ute och vedklyvning.

30287-476

Jag och Tindra tog en promenad ner till sjön och Tindra tyckte det var skoj och det fanns mycket att titta på under tiden.

30287-477

Väl nere vid sjön kastade Tindra pinnar och ville aldrig gå tillbaka till stugan trots att det började att småregna lite.

30287-478

Trots att Tindra snart är två år har hon inte kommit ifrån att sluta att smaka på allting, så när vi gick i skogen fanns det ju en massa saker hon ville smaka på. Bark t ex tyckte hon var skoj att bita på.

30287-48030287-479

Sen upptäckte hon myrorna på stigen. Hon blev helt exalterad, la sig ner bland alla myror och kände på dem med sina händer. Inte ett dugg obehagligt tyckte hon och bara skrattade åt "Myjona". Då ville hon verkligen inte gå tillbaka, men nu regnade det och jag var tvungen att avbryta hennes roliga undersökande och ta en arg Tindra med mig tillbaka.

30287-481

Då hittade vi pappa och morfar vid vedklyven och Tindra fick hjälpa till. Det tyckte hon också var superkul!!

Vi hade jätteskönt i Flötningen. Tindra var så glad och nöjd hela dagarna. Sov mycket gjorde hon, gärna tre timmar på dagen och till halv nio - nio på morgonen. På lördagen regnade det hela tiden så vi bestämde oss för att åka hem tidigare. Hemresan gick också bra, men Tindra tyckte att det var lirte jobbigt på slutet.

På söndagen så var det härligt väder gär i Stockholm så vi gick ute en vända för att gunga på förmiddagen och Tindra luktade på blommorna som hon tycker är så skoj.

30287-482

Sen åkte vi till Kista för att äta lunch med familjen Örnklint som var på besök i Sthlm. De åkte sedan med hem till oss för att se hur vi bor och vi fikade och tog en promenad i området. Tindra tyckte att det vra skoj att träffa Matilda!

30287-483

Här musicerar de tillsammans!

30287-484

Å gör kakor i sanden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback