Önskelista

Här kommer på begäran en önskelista då det faktiskt "snart" är jul:)

Just nu gillar Tindra väldigt mycket att leka olika rollekar som t ex mamma/barn, frisör, doktor osv. Hon dansar och sjunger mycket och tycker det är skoj att hjälpa till med hushållsysslor. Prinsessor står högt i kurs, liksom Nalle puh. Dockorna har alltid en speciell plats hos Tindra och att vara ute tycker hon aldrig är tråkigt. Hoppas att detta kan väcka några tankar om vad Tindra skulle bli glad för, men här kommer också en lista med saker vi tror att hon skulle uppskatta eller behöva.

- Pippidräkt med peruk stl 98-104
- Duplo/lego
- Filmer (disney, nalle puh)
- Böcker (t ex barbapappa) Tindra älskar att läsa innan hon ska sova.
- Cd-skivor både med musik och med sagor
- ryggsäck
- pyjamas stl 98-104
- strumpor stl 22-24 (de går åt i masor)
- fleecebyxor i stl 98
- frisörsaker
-saker till hennes dockor
-pulka eller likanande
- ryggsäck
- lite finare vinterskor stl 24-25

Helgen!

I fredags åkte Robert till mora för att fixa i vårt garage. Så jag och Tindra var hemma själva. När jag hämtade henne på förskolan så gick vi till affären för att köpa en grillad kyckling och lite fredags godis.

Väl hemma igen så gjorde vi en jätte smaskig ceasar sallad, tände ljus och hade det riktigt fredagsmysigt. Tindra fick sen pyjamas och vi satte oss i soffan med lite godis och tittade på Idol. "Nu sjunger pojkarna och flickorna" var Tindras stående kommentar under programmet. Efter det somnade Tindra i sin säng, men sov oroligt och fick sedan komma in och sova med mig. Robert kom hem under natten och ingen var gladare än Tindra då hon vaknade och såg att pappa var hemma.

En lugn lördags förmiddag hemma, med mysig frukost och film. Nalle puh är favoriten just nu. Vi åkte sedan för att äta lunch och uträtta några ärenden innan vi skulle lämna Tindra hos Kia, Mats och Martin.

Vi åkte ut till Starris, stannade en stund för lite fika. Tindra var jätteglad över att träffa Martin, Kia och Mats. Så när jag och Robert skulle åka och vi sa till Tindra att hon skulle stanna och sova över där, så vinkade hon bara glatt och sa "Hej då Mamma, Pappa" . VÅR STORA DUKTIGA TJEJ.

Jag och Robert var bjudna på 30-års fest. En superkul fest med trevliga människor och GOD mat. Vi sov över där och åkte sedan efter lunch för att hämta Tindra.

Allt hade gått väldigt bra och Tindra hade varit såååå duktig. Hon ville inte ens följa med oss hem, hon blev ledsen och ville stanna där. Men då fick Martin följa med hem till oss en stund och ingen blev gladare än Tindra!!!

Så detta var vår helg i ord, inga bilder.....

Martin 9 år!!

I tisdags var vi på kalas Tindra och jag. Martin har blivit så himla stor och fyllde faktiskt så mycket som nio år. Man tror knappt att det är sant.

Tindra tyckte det var skoj på kalas och åt en massa pizza och tårta!!

30287-558

Övernattning!

30287-557

Förra helgen sov vi över hos Samuel med familj. Tindra älskar att åka till Samuel och de har någon slags syskonkärlek till varandra. Ena sekunden leker de massor, skrattar högt och har superskoj. Nästa sekund bråkar de och gråter floder över det som hänt. Fast de vill ALLTID träffas och så fort vi ska åka för att hälsa på någon säger Tindra: "Åka Samuel"!

Att prova kläder är skoj!!

Ja Tindra tycker om att prova kläder och det spelar ingen som helst roll om de är förstora.... det är nästan roligare då!

30287-55430287-55330287-552

Mammas byxor och linne blir super fint på. Tänk att hon kan veta hur man poserar framför kameran endast 2 år gammal. Någon som visat henne????

30287-55630287-555

Sen är det dax för pappas tröja att provas. Passar perfekt, eller?!

Mora i slutet av september.

Inte så mycket bilder blev tagna men här kommer iallafall två.

30287-550

Lunch med Farmor på Järnvägskiosken.

30287-551

Hos moster Bea!

Kryddskåpet är SÅ kul...... tycker Tindra.

image549