Öland vecka 30

Även denna sommar har vi haft en veckas semester med våra vänner Jones/Bentzer! Å denna gång gick resan till vackra Öland!

Vi startade vår resa med ett stopp i Kålmården.Tindra spanar!Nyfiken är hon, Tindra!Man fick träffa Bamse och det var världens längsta kö till att få ge Bamse en kram, men Tindra ville inget hellre så vi fick köa!Jag var ganska besviken på Kålmården, tyckte inte alls att det var så fantastiskt som alla sagt. Delfinshowen var ju såklar tvärd att se och Tindra hon hade kunnat stå en hela dag och kolla på elefanterna.Samuels lillasyster Rebecca var såklart med och Tindra AVGUDAR henne:)Vi åkte vidare från Kålmården till Västervik. En fantastiskt fin sommarstad! Där sov vi på hotell en natt och det var verkligen mysigt.På restaurangen i Västervik ville Tindra pussas med Samuel, men som ni ser var han inte särskilt intresserad;)Tindra läser turistguiden på morgonen;)Framme på Öland och huset vi hade hyrt. Ett fantastiskt bra sommarhus, hade allt vi kunde önska oss!Familjerna samlade!Vi grillade första kvällen och spenderade den på den inglasade verandan! Tindra och Samuel njuter av god mat!Papporna                                                    MammornaFörsta dagen undersöker vi närmsta stranden, Bläsinge.Andra dagen åker vi till Granudden och badar. Det var fantastiskt, ända tills det blev storm......Såklart besökte vi Ölands djurpark en dag och där fanns det massor att upptäcka och göra. Allt från djurpark, till vattenland och nöjespark. Nöjesparken var det som Tindra uppskattade mest!Varmt var det så vi behövde en dricka paus.Karusellåkning! Larven var såååå populär!På stranden i Böda. En fatastisk dag med strålande sol och bad. Kändes inte som att vi var i Sverige!Efter att Tindra sett hur många väderkvarnar som helst från bilen var vi tvungna att stanna och besöka en.Tindra fick välja en leksak från leksaksaffären i Borgholm och det blev inte helt oväntat en Herr Nilsson;)Sista kvällen åkte vi till Sollidens slott! Tindra var så beviken och arg då vi var där för hon hade hela tiden trott att vi skulle träffa prinsen och prinssessorna!I den fina trädgården!
Hela familjen utanför Sollidens slott!

Vi hade en fantastisk intensiv vecka på Öland med fantastiskt väder! Jag hade gärna stannat en vecka till och det tror jag Tindra också gärna hade gjort.
Nu när man är tillbaka till vardagen igen med jobb, hämtningar/lämningar och lite för lite tid med vår älskade Tindra så ska jag tänka tillbaka på Öland och den härliga vecka vi hade och hoppas på att få komma dit igen.

Så här hade prinsen uttryckt sig:och jag lägger till Öland som ett av mina!!!

Ha en fortsatt trevlig sommar/höst alla bloggenläsare!