Tiden??

Innan Tindra föddes så pratade ALLA om att tiden går sååå fort när man har barn och att de bli stora såååå fort. Tror ni att jag trodde på dem?..... Såklart jag inte gjorde, men nu, nu förstå jag verkligen vad de menade. Tiden springer iväg och Tindra ska faktiskt fylla 3 (!) år i sommar. Vart har min lilla bebis tagit vägen???? Jag njuter av varje sekund med henne och önskar att tiden kunde stanna ett tag så vi får njuta ännu mera av det bästa vi har!

Tid är föresten också något som upptar mkt av Tindras uppmärksamhet. Hon säger ofta: "Hur mycket är klockan mamma?" och när jag svarar säger hon "Jaha". Hon tittar ofta på vår stora klocka i hallen och utbrister "Klockan är halv tio" och sen går hon vidare och leker:)

Tittade på gamla foton, såååå sööööt!

image619


På BB!


Och nu så är hon en stor och förnuftig tjej med STOR vilja som faktiskt har börjat leka egna lekar inne på sitt rumk!


image620

Här använder hon mattan som "hus" till hästarna, alla får en egen "ruta" att stå i och sedan matar hon dem!

Å vilken tur jag har som är mamma till världens bästa Tindra!!!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja visst går det fort! Är hon en pippitokig liten tjej hon med? Peruken å villerkulla ser väldigt bekant ut ;) Duktig tjej som klarat av att sluta med napp! Skönt att alltid behöva irra runt å leta efter nåt som aldrig va där man såg det senast.
Såna här ser man inte längre ;)
http://latjoo.blogg.se/m_022006.html

Postat av: Mormor

Hej jag måste hålla med dig man blir så glad när man ser henne,tiden går så fort så man hinner inte med ta vara på tiden med henne.Det var roligt att se att hon leker med hästarna, ha det så bra älskar er Mamma.

2008-01-21 @ 11:02:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback