Härliga julen 2008Här kommer en resumé av vår jul detta år. Det är så fantastiskt kul att ha Tindra att dela alla dess förväntningar och upplevelser med! På bilden hjälper Tindra till att fixa ischokladformarna helgen innan jul.Granen kläs och Tindra var såklart väldigt engagerad:)Som traditionen är i vår familj så är det uppesittarkväll med pizza och bingolotto den 23! Tindra gillar att mysa framför tv:n.Paketöppning på morgonen. Väldigt glad!


Fina julkläder var det i paketet!Julgrötsfrukost!Världens finaste!Julmiddag, Tindras favorit leverpastej och äppelmos.Mormor, Palle & Moster Bea.Tomten kom och Tindra synade honom noga. När han gått sa Tindra "Men det där var ju inte den riktiga tomten" och när Robert kom tillbaka sa hon " Jag tror pappa klädde ut sig till tomten" ;) Hon är ju för söt!Väntar på paket!Moster Bea och Tomten för Tindra ville inte vara med på foto med tomten......Paketöppning!Mer paket! Tindra sa " Se vad många paket jag har fått då".En ishockeyhjälm!

På juldagen åkte vi till Starrhammar och Tindra fick prova sina nya skridskor. Hon lärde sig snabbt, men ville absolut inte stå själv:)Julmiddag på Starris!Tindra var livrädd för Starrhammartomten och gömde sig under bordet. Men hon vågade sig iallafall ut när hon skulle få paket:)Sen kom morfar och Åsa på besök och vi hade ännu en trevlig "lilljulafton"Sammanfattningsvis så var det precis lika bra att fira jul hemma hos oss som hemma i Mora!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback