Mer Hugo!!

Allt går bra här hemma! Hugo sover, äter och växer, skriker endel på kvällarna, men sover väldigt bra på nätterna så vi ska inte klaga!

Här kommer några bilder till på vår fina kille!!Så fina!!Redo för promenad!Mys med storasyster!!
Välkommen HUGO!!!!

Söndagen den 7 feb kl 12.08 kom världens finaste lillebror till världen! Han var 54 cm lång och vägde 4160 gr. Allt gick toppen och hela familjen mår jättebra! Vi kom hem från BB igår (mån) och Tindra är så stolt och glad för "lillebrorsan" som hon själv säger! Här kommer några av de första bilderna!!
Övertid...

I morgon är det fredag och jag har då gått 4 dagar över tiden..... Trodde inte bebisen skulle trivas sååå bra att den skulle stanna på övertid i magen, men tydligen är det fantastiskt där inne ;)
Var hos barnmorskan i går och allt såg bra ut trots lite förvirring. Ett tag var hon lite osäker på om det verkligen var huvudet ner och rumpan upp, men efter ett ultraljud så kunde vi vara lugna igen, allt låg som det skulle!!

Så nu går vi bara här och väntar, jag har inga förvärkar eller någon antydan till att något ska vara på gång så jag räknar med flera dagars övertid...... Hoppas jag klarar det bara, har ju fruktansvärt ont i kroppen och sover högst 1-2 tim i sträck, så ork har jag inte mkt av.... Det svåra är att med all smärta kunna ta hand om och underhålla Tindra, så för allas skull hoppas vi att bebisen ändå väljer att komma snart!!!!

Om den nu ändå väljer att stanna i magen så ska jag göra ultraljud på onsdag för att möta mängden fostervatten och se så bebisen får den näring den behöver. På torsdagen ska jag sedan träffa barnmorskan för att diskutera en ev igångsättning. Så som det ser ut nu så blir jag igångsatt senast den 16 feb, å det känns ju skönt att ha ett slut datum iallafall!

Skridskor

Tre gånger har vi nu åkt skridskor eller ja iallafall Robert & Tindra! Tindra tycker det är sååå kul och hon kämpar verkligen och lär sig supersnabbt! Här kommer bilder från första tillfället skridskoåkning!!