Väntan....

På måndag är dagen då det är sagt att vår lilla bebis ska komma. Tiden har gått fort, men ändå oerhört långsamt. Tyvärr känner jag absolut ingenting än som skulle tyda på att en förlossning är nära. Jag har mina gamla vanliga krämpor i bäcken, rygg och händer fötter. Sover oerhört dåligt pga alla dessa smärtor, men känner mig ändå vid rätt gott mod, det är väl tålamodet som inte alltid räcker till.....
Tror inte bebisen kommer i tid, men jag hoppas verkligen att övertiden inte blir allt för lång utan att vi under nästa vecka har vår lilla hos oss!!!

Håller med Tindra som sa såhär:

"Nu har jag väl ändå varit duktig att vänta på mitt syskon, så nu kan den väl komma ut"

Å ja Tindra det har du verkligen och vi håller nu alla tummar vi kan för att din önskan ska gå i uppfyllelse!!!!

Bilder från julafton!!Morgonpaket!! Tindra var sååå glad att tomten lämnat TVÅ paket!!Spännande!Fika! Moster Bea har gjort den fina flätan!!Juldans!Tindra fotar vid julmiddagen!!Familjebild!!Tindra & MosterTindra & MormorTomten kom! Tindra trodde konstigt nog att det var Robert som klätt ut sig för han "hade samma röst som han" :)

Moster Bea & tomten gillade varandra!!Paketöppning!En overall, precis vad Tindra önskat sig!!Och en ny dockvagn!! Lycka!!

Finaste Lucian!!Såhär fin var Tindra då det var Lucia på hennes förskola!!

Det närmar sig!

Är i vecka 38 och 2, 5 veckor till beräknad förlossning! Nu längtar vi och hoppas på att slippa gå över tiden allt för länge! Ska bli sååå spännande att se vem som bott i magen de senaste 9 månaderna!
Senaste magbilden kommer här!