Doktorn ringde...

På fredagen så ringde tillslut doktorn från Sachska barnsjukhuset. Först så berättade han att vi skall komma på återbesök hos dem på måndag. Sen så sa han att urinprovet som de tog var otydligt. Man kunde inte veta till 100 % att det är urinvägsinfektion som Tindra har, men det kan vara det.

Så nu har de skickat iväg Tindras prov på en odling och så hoppas de att den skall visa säkert om det är urinvägsinfektion eller inte. Vi får svar på måndag och till dess skall Tindra äta den antibiotika som hon har fått.

Feber försvann i allafall på fredag eftermiddag och sedan dess har Tindra faktiskt vair ganska pigg. Hon äter och skrattar och är allmänt glad. Fast man märker att hon inte är helt hundra än, hon är ganska trött och lite "gnälligare" än vanligt. Sen har det blivit lite tokigt med sömnen, Tindra har jättesvårt att somna på kvällarna. Hon vill helst sova mellan mig och Robert och det är klart att hon får göra det tills hon har blivit riktigt frisk och allt är som vanligt igen!!!!! För vad är egentligen mysigare än att vakna med en liten ängel bredvid sig!!!!!!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback