Uppdatering!!

Ja tiden går och vi hinner knappt med här hemma. Tindra är en väldigt aktiv liten tjej och man måste vara med henne hela tiden för hon hittar gärna på bus!!
Det senaste är att dra ut alla kontakter, slita ur pappersinsamlingen och dra i persiennen vid balkongen:) Så om inte det vore nog så smiter hon ofta in i badrummet, hon är i köket och sliter ut alla kastruller och hon äter på alla skor i hallen.
Så det är inte allt för enkelt att försöka packa inför en resa med en super aktiv tiomånaders tjej som far runt som ett yrväder:)

En tand till är på väg, snart har hon väl hela munnen full av dessa vassa små rackare....

Hon älskar mat och skulle gärna sitta och bara äta jämnt, allting tycker hon om också. Ja, det vill säga så länge det inte kommer från en barnmatsburk för då VÄGRAR lilla fröken att äta.

Ett nytt ljud har hon börjat med också, när hon är glad så drar hon på nåt sätt in luft och får på så sätt fram nåt ljud som är skoj!
Det har börjat komma lite "ord" också som mammamamamamamam och "titta" tycker vi oss höra då och då...., men det  är väl en bedömningsfråga om det verkligen är det hon säger:)

Hon är en bestämd liten fröken som vet precis vad hon vill och visar också väldigt bestämt när det är nåt som inte är bra. Som t ex om vi lyfter bort henne från farliga saker, då gör hon sig "lealös" i hela kroppen så att det knappt går att bära henne:)

I morgon åker vi till Flötningen för att vila upp oss och andas frisk fjällluft!! Så ni får klara er utan uppdateringar på bloggen ett tag!!! Återkommer om ca 10 dagar!!

KRAM

Kommentarer
Postat av: Farfar och Gerd

Hej hoppas ni får det bra med morfar och gänget och att ni får en bra påsk. Kram från oss

2006-04-12 @ 20:00:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback