Lilla sjuklingen....

Tindra har ju varit så väldigt frisk under en väldigt lång tid så nu var det såklart dax för att bli lite sjuk. Hon har varit lite småförkyld under några dagar, men inte särskilt mycket. Igår var hon lite hes men ändå pigg och glad. Så i morse gick vi till förskolan som vanligt.
Vid 13-tiden ringde de och sa att Tindra hade sagt att hon var yr i huvudet så de hade kollat hennes feber. Den var 39,5 grader!!!!! Stackars, stackars Tindra.

Så Robert hämtade henne och då låg hon där och sov medan alla kompisar åt lunch. Sen har det varit en väldigt lung eftermiddag och kväll med lilla sjuklingen. I morgon är Robert hemma med henne på förmiddagen eftersom jag har ett viktigt möte, sedan byts vi av vid lunch så Robert får åka iväg på sitt möte. Så hoppas vi för att detta inte blir långvarigt och att det inte sätter sig allt för mycket på Tindras andning!

Nyår 2008

Ja så var då ännu ett år slut och vi firade in det nya året tillsammans med våra vänner Maria, Erik, Samuel & Rebecca.Fördrink och snacks i soffan efter ett bad!Glada barn:)Papporna!

Vi åt förrätt: Skagenbaguette medan barnen åt sin varmrätt: Korv och köttbullespett.MammornaTindra gillade "blåsorna";)Efter maten gick vi ut för att skjuta raketer för barnen så att de skulle kunna sova sen. De tyckte att det var spännande och lite läskigt med raketerna.Lite mys i Tindras rum med film och nåt gott innan de la sig.

Vi vuxna åt sedan plankstek och "White lady" tårta innan tolvslaget. En riktigt lyckad nyårsafton för både barn och vuxna!

Härliga julen 2008Här kommer en resumé av vår jul detta år. Det är så fantastiskt kul att ha Tindra att dela alla dess förväntningar och upplevelser med! På bilden hjälper Tindra till att fixa ischokladformarna helgen innan jul.Granen kläs och Tindra var såklart väldigt engagerad:)Som traditionen är i vår familj så är det uppesittarkväll med pizza och bingolotto den 23! Tindra gillar att mysa framför tv:n.Paketöppning på morgonen. Väldigt glad!


Fina julkläder var det i paketet!Julgrötsfrukost!Världens finaste!Julmiddag, Tindras favorit leverpastej och äppelmos.Mormor, Palle & Moster Bea.Tomten kom och Tindra synade honom noga. När han gått sa Tindra "Men det där var ju inte den riktiga tomten" och när Robert kom tillbaka sa hon " Jag tror pappa klädde ut sig till tomten" ;) Hon är ju för söt!Väntar på paket!Moster Bea och Tomten för Tindra ville inte vara med på foto med tomten......Paketöppning!Mer paket! Tindra sa " Se vad många paket jag har fått då".En ishockeyhjälm!

På juldagen åkte vi till Starrhammar och Tindra fick prova sina nya skridskor. Hon lärde sig snabbt, men ville absolut inte stå själv:)Julmiddag på Starris!Tindra var livrädd för Starrhammartomten och gömde sig under bordet. Men hon vågade sig iallafall ut när hon skulle få paket:)Sen kom morfar och Åsa på besök och vi hade ännu en trevlig "lilljulafton"Sammanfattningsvis så var det precis lika bra att fira jul hemma hos oss som hemma i Mora!
Vår jul

har varit fantastisk! Här kommer en bild på en julfin Tindra, fler kommer!