Vårt nya hem!!

Ja så har vi nu flyttat och blivit sollentunabor!!! Flytten gick alldels utmärkt, två vändor med släpet och sedan var lägenheten i Årsta tom. Tack så jättemycket för all hjälp Farfar, Gerd, Maria, Erik och Samuel!!!

Endel har vi hunnit plocka upp och gjort i ordning, men det känns som att kartongerna aldrig tar slut..... Tindra var hos Kia, Mats och Martin på söndag eftermiddag och då hann vi faktiskt med ganska mycket, så tack så jättemycket för att Tindra fick vara hos er!!!!

Tindra har fått eget rum och sover där nu för andra natten i rad. Första natten fick vi hämta in henne till oss vid 04.30, men annars har det gått jättebra!!!

Tyvärr så har ju den där hemska ögoninfektionen inte gett sig så jag och Tindra är fortfarande hemma och kurerar oss. Vi hoppas att ögondropparna snart gör susen så att hon kan få åka till kompisarna på förskolan och leka!!!

Bilder kommer så fort vi hittat alla sladdar och kablar:)

Kommentarer
Postat av: farfar och Gerd

Tack själva det var trevligt att se er igen. Det var en jätte fin lägenhet som ni har kjöpt. Tindra är så god och rolig, hon har blivit så stor och god.Vi ser fram till besök av er. Kram till er från oss och lycka till med lägenheten.

2006-12-09 @ 09:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback