Ledighet å nyår!!!

På annandagen så packde vi bilen för att bege oss till fjällen. Tindra var mkt piggare och det kändes som att hon var på väg att bli frisk. Sagt och gjort vi satte oss i bilen och åkte till Flötningen. När vi kom dit så var det 11 minusgrader och ganska fint väder. Vi eldade och gjorde oss hemmastadda. På kvällen så sjönk temperaturen och det blev JÄTTEKALLT. De följande dagarna kunde vi inte göra mycket annat än att vara inne, 25 minus grader ute. Inte så kul!

Tindra var ändå ganska nöjd, men lite gnällig. Så blev hon sämre igen och vi tyckte att det var konstigt att hon aldrig blev riktigt frisk.

Nyår firade vi också i fjällen med släkten, min faster , hennes man och mina två kusiner med familjer. Långbord och god mat! Tindra var vaken till 20.30 sedan orkade hon inte mer, men hon vaknade till vid 00.00 och fick då komma upp för att se raketerna. Hon såg mest yrvaken och förvånad ut.................Efter det gick vi hem till vår stuga för att sova!

På nyårsdagen packade vi ihop oss och åkte till Mora igen. Tindra var fortfarande inte bra så vi åkte till vårdcentralen med henne, öroninflammation blev diagnosen. Stackars liten!!!!!!!!!!!!! Så nu äter hon penicillin och vi hoppas att hon snart blir bättre.

Hon är helt otrolig vår lilla tjej, torts att hon varit ganska sjuk och vi har åkt runt med henne överallt och träffat en massa mäniskor så har hon ändå varit glad och nöjd!!!! Vilken liten lyxbebis vi har fått!!!!!!!
Å vi njuter av varje liten stund som vi får vara med henne..........även klockan 06.15 då vi är jättetrötta:))

Kärleken till henne bara växer och växer..........


Kommentarer
Postat av: Buscilla

men vad hade ni i ödemarken att göra ;-)
Hoppas att Tindra-fisen kryar på sig snabbare än snabbast.
Hoppas att vi ses snart igen :-)
Kram Buscilla


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback